Academy

FORTIFY Academy

Het e-learning platvorm waarmee u uw medewerkers op een snelle, makkelijke en praktische manier informeert over de processen binnen uw bedrijf.

In welke branche uw bedrijf zich ook bevindt; dagelijks streeft u naar goede resultaten. Efficiënte en optimale processen zijn hierbij noodzakelijk. En u wilt dat uw medewerkers goed geïnformeerd zijn.

De Fortify Academy wordt op maat gemaakt voor uw bedrijf. In korte, praktische online modules wordt uw medewerker op de hoogte gebracht van uw bedrijfsprocessen. Denk bijvoorbeeld aan On boarding, Veiligheid en Kwaliteit.

In duidelijke bewoordingen wordt alle informatie verteld met daarbij een krachtige onderbouwing van foto’s en filmpjes. Duidelijk en herkenbaar.

Iedere module eindigt met een toets. Een aantal meerkeuzevragen die de module afsluiten en die uw medewerker met goed resultaat moet maken alvorens verder te kunnen gaan met de volgende module. En natuurlijk ontvangt uw medewerker, nadat de module doorlopen is, een Certificaat.

En nadat de Academy is doorlopen, blijven de modules inzichtelijk zodat procedures en processen nog eens nagekeken en opgezocht kunnen worden. Bijvoorbeeld; hoe vraag ik verlof aan of wat zijn de verkeersregels.
De Academy is als naslagwerk altijd te bereiken: 24/7 op computer, laptop, tablet en telefoon.

De  Academy kunt u inzetten voor interne of externe Audits. Op één A-4tje krijgt u een duidelijk overzicht van de stand van zaken.

De Academy is makkelijk te koppelen aan een leermanagementsysteem. Per persoon of per afdeling kunt u trainingen en opleidingen in de Academy zetten en de voortgang toetsen.

Omdat Fortify samenwerkt met vertaalbureaus kunnen we de Academy op maat maken in meerdere talen.

De Fortify Academy: Praktisch, duidelijk en herkenbaar!

Referentie DFDS

Promo Academy Fortify